Brekkestranda Fjordhotel

TJENESTER

Hjemmeside
Digital annonsering
Dronevideo

ROLLER

Design
Utvikling
Annonsør

Oppdraget

Sommeren 2019 fikk vi oppdraget med å øke Brekkestranda Fjordhotels digitale tilstedeværelse. I tillegg hjalp vi de med full oppussing av både hjemmeside og digitale kanaler, med målet å øke antall overnattinger på hotellet.

Hjemmeside

Renoveringen av hjemmesiden til Brekkestranda resulterte i en ny, moderne og flerspråklig hjemmeside som snakker med bookingkalenderen deres hos Booking.com. Det hele ble en mer brukervennlig hjemmeside, som samtidig er fin å se på.

Grafisk profil

Brekkestranda Fjordhotel ønsket å ha en gjengående visuell profil med sine publiseringer i sosiale medier. Den visuelle profilen skulle legge grunnlaget for en gjenkjennelig og uformell kommunikasjon, noe som viste seg å engasjere.

Dronevideo

Hotellet ligger omringet høye fjell, dype fjorder og vakker natur. Som en del av deres markedsføring i sosiale medier, ønsket de en video som viste hvor vakkert hotellet er plassert.

Resultater

Kombinasjonen av alle markedsaktiviteter vi utførte for Brekkestranda Fjordhotel ga svært gode resultater. I månedene vi jobbet med prosjektet hadde hotellet en økning i antall bookinger på 217%.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter